Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Πρεμιέρα εκπαίδευσης στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία - Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 17:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Μητσοτάκης στον ΟΑΕΔ - Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 18:53
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ - Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 19:29

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε Δωρεάν το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες

OG 1200 628

Ποια είναι τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία στην οικονομία και τις τράπεζες; Τι συμβαίνει με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και ποιος είναι ο ρόλος των servicers; Τι αξίζει να γνωρίζουμε για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος σήμερα; Με ποιον τρόπο οι αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών επηρεάζουν την αγορά και την οικονομία;

Το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες είναι γεγονός και στις 4 Μαρτίου, οι διακεκριμένοι ομιλητές του θα δώσουν ψηφιακά τις απαντήσεις στα παραπάνω, αλλά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και από τον υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα κ. Γιώργο Ζαββό σε κορυφαία στελέχη από το σύνολο των ελληνικών τραπεζών αλλά και τους servicers, εκπροσώπους από καινοτόμες εγχώριες και διεθνείς Fintech, καθώς και ανώτατα στελέχη από εταιρείες συμβούλων και HR, που σχετίζονται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Με θέμα «Shaping the future of banking and finance», το πρώτο Fin Forum θα πραγματοποιηθεί φέτος online, με στρατηγικό εταίρο το CNN Greece και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, φέρνοντας στο «τραπέζι» των συζητήσεων μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που μας αφορούν όλους, ειδικότερα σε αυτή την περίοδο υψηλής αβεβαιότητας που διανύουμε.

Οι φόβοι για μία νέα παγκόσμια ύφεση, οι τράπεζες και ο ευρύτερος χρηματοοικονομικός κλάδος και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στη νέα πραγματικότητα, θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα γύρω από τα οποία οι ειδικοί ομιλητές του πρώτου Fin Forum θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους και θα μοιραστούν τις αναλύσεις τους με το ελληνικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν την εκδήλωση, μέσω διαδικτύου.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

7 web 300x250

Christmas-card-1200x800

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.