Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Πρεμιέρα εκπαίδευσης στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία - Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 17:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Μητσοτάκης στον ΟΑΕΔ - Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 18:53
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ - Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 19:29

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε Δωρεάν το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες

OG 1200 628

Ποια είναι τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία στην οικονομία και τις τράπεζες; Τι συμβαίνει με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και ποιος είναι ο ρόλος των servicers; Τι αξίζει να γνωρίζουμε για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος σήμερα; Με ποιον τρόπο οι αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών επηρεάζουν την αγορά και την οικονομία;

Το πρώτο Fin Forum για την οικονομία και τις τράπεζες είναι γεγονός και στις 4 Μαρτίου, οι διακεκριμένοι ομιλητές του θα δώσουν ψηφιακά τις απαντήσεις στα παραπάνω, αλλά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και από τον υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα κ. Γιώργο Ζαββό σε κορυφαία στελέχη από το σύνολο των ελληνικών τραπεζών αλλά και τους servicers, εκπροσώπους από καινοτόμες εγχώριες και διεθνείς Fintech, καθώς και ανώτατα στελέχη από εταιρείες συμβούλων και HR, που σχετίζονται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Με θέμα «Shaping the future of banking and finance», το πρώτο Fin Forum θα πραγματοποιηθεί φέτος online, με στρατηγικό εταίρο το CNN Greece και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, φέρνοντας στο «τραπέζι» των συζητήσεων μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που μας αφορούν όλους, ειδικότερα σε αυτή την περίοδο υψηλής αβεβαιότητας που διανύουμε.

Οι φόβοι για μία νέα παγκόσμια ύφεση, οι τράπεζες και ο ευρύτερος χρηματοοικονομικός κλάδος και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στη νέα πραγματικότητα, θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα γύρω από τα οποία οι ειδικοί ομιλητές του πρώτου Fin Forum θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους και θα μοιραστούν τις αναλύσεις τους με το ελληνικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν την εκδήλωση, μέσω διαδικτύου.

Διοργάνωση Σεμιναρίου Γυναικείας Αυτοάμυνας-Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Δημου Θηβαιων-Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωματων της Γυναίκας

Αφίσα Σεμιναριου Γυναικείας Αυτοάμυνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση Σεμιναρίου Γυναικείας Αυτοάμυνας, στο πλαίσιο της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο: «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων», με MIS:5000935.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας, 8 Μαρτίου 2018, η ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξη με τίτλο «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων», σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. ΘΗΒΗ- Εργαστήρι Ευεξίας Αγωγής και Πολιτισμού, πρόκειται να διοργανώσει σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Εργαστηρίου ΘΗΒΗ  (Μερεντίτη 4, πίσω από τα δικαστήρια Θήβας) την Παρασκευή 8 και 15 Μαρτίου 2019, ώρα 17.00 – 19.00 και 19.00 – 21.00.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα  στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, 1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της και 1 στις 5 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι μέσα σε ένα χρόνο, πάνω από 16.700.000 γυναίκες υπέστησαν σωματική βία ή σεξουαλική κακοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η γυναικεία αυτοάμυνα μπορεί να σώσει ζωές και να συμβάλλει σημαντικά στην ανάκτηση αυτοπεποίθησης, καθώς εδραιώνει μέσα μας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και μόνο για γυναίκες 18 ετών και άνω

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής έως 06/03/2019 στο  τηλ: 2262089576 2262089574  καθώς και στο  Email: symvouleutiko@thiva.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

ΛΕΠ: Πρεμιέρα αύριο στις Συκιές με θέμα: "Το παιδί στο σύγχρονο κόσμο"

3 lep-sykies-exofyllo

Μια σειρά από ακαδημαϊκές διαλέξεις που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με έγκριτους επιστήμονες και πανεπιστημιακούς, στο πλαίσιο του 15ου χρόνου λειτουργίας τους Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου (ΛΕΠ), θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και φέτος οι ενδιαφερόμενοι.

Από αύριο, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46), αρχίζει ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων του Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ενώ ο κύκλος μαθημάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης συνεχίζεται έως την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Ο κύκλος μαθημάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών έχει ως θέμα το «Παιδί στο σύγχρονο κόσμο», και οι εισηγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. Πρώτη διάλεξη θα γίνει από τον Παναγιώτη Κουφίδη, ειδικευόμενο ψυχίατρο του Κ.Ψ.Υ. ΒΔ Τομέα με θέμα «Σωματοποίηση του άγχους στους εφήβους. Κρίσεις πανικού- Ψυχοσωματικά».

Να σημειωθεί ότι φέτος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Δημοτική Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) αφιερώνουν το Λαϊκό Επιμορφωτικό Πανεπιστήμιο στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου Γιάννη Δαλάτση, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση του θεσμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46)

-Τηλ.: 2310.217376

Συνεχίζονται τα σεμινάρια πληροφορικής για ανέργους

seminaria-pliroforikis

Ο Δήμος Ηρακλείου, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων πληροφορικής για άνεργους νέους , προχωρά στη δημιουργία καινούργιων τμημάτων για άτομα ηλικίας 18-40 ετών.
Στόχος των σεμιναρίων είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων πληροφορικής και η παροχή βεβαίωσης στους συμμετέχοντες, προκειμένου εν συνεχεία , εφόσον το επιθυμούν να μπορούν να αποκτήσουν την σχετική πιστοποίηση, η οποία οδηγεί σε επιπλέον μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ.

Τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

o Εισαγωγή στα windows

o Τυφλό σύστημα δακτυλογράφησής

o Εισαγωγή στην επεξεργασία κειμένου – πρόγραμμα word 2013

o Εισαγωγή στη διαχείριση λογιστικών φύλλων - πρόγραμμα Excel 2013

o Εισαγωγή στην περιήγηση στο διαδίκτυο

o Εισαγωγή στην χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

o Εισαγωγή στην διαχείριση Ηλεκτρονικής διεύθυνσης και ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από 23/11/2018 έως 28/11/2018 στην Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής (Ανδρόγεω 2, 2ος όροφος, τηλ. 2813409112), ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 14:00.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

periferia attikis

perifereia GR 1

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

7 web 300x250

Christmas-card-1200x800

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.