Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: To Κογκρέσο και τα F-16 - Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 17:04
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Οι συμφωνίες που υπεγράφησαν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας - Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 16:40

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και της Διοίκησης της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής για το μοναδικό event που θα διεξαχθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

                         

 

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (Ε.Ε.Α.Ι.), Καθηγητής Ευγένιος Κουμαντάκης και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ε.Α.Ι. Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος για το μοναδικό event που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, αφιερωμένο σε όλα τα ζευγάρια και τα παιδιά.

Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στις 12:00μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ «Μια μέρα.. για μια ζωή»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος στις 15 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Γονιμότητας, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event από τον Δήμο Αμαρουσίου και την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής και με την υποστήριξη του Ο.Α.Κ.Α., υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Μια ημέρα η οποία θα είναι αφιερωμένη σε όλα τα ζευγάρια που υλοποίησαν το όνειρό τους να δημιουργήσουν οικογένεια αλλά και σε αυτά που προσδοκούν τη λύση του προβλήματός τους με τη βοήθεια των νέων ιατρικών δεδομένων και των ειδικών επιστημόνων (γενετιστών, βιολόγων, ανοσολόγων, ουρολόγων, ενδοκρινολόγων, μαιών και γυναικολόγων).

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από τις 17:00 η «Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) θα πλημμυρίσει με μοναδικές στιγμές, γέλιο και παιχνίδι.

Με ελεύθερη είσοδο για όλους, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των 4.000τ.μ υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών σύμφωνα με την ηλικία τους.

Για τις μικρές ηλικίες φουσκωτά, μπαλάκια, τσουλήθρες και άλλες πολλές εκπλήξεις στο BabyPark, μηχανάκια, αλογάκια, φουσκωτά κάστρα και τσουλήθρες στο Playground, Caroussel, τραμπολίνο, αλλά και ηλεκτρικό τρενάκι στο LunaPark. Για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά στο AdventureField θα υπάρχει πύργος αναρρίχησης, τοξοβολία αλλά και Bunge τραμπολίνο, αλλά και στο EnergyGames θα μπορούν να «προπονηθούν» στο φουσκωτό ποδόσφαιρο και basket αλλά και να εκτονώσουν όλη την ενέργειά τους σε παιχνίδια δράσης. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λόγω εποχής, και η hi-techarea με ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά παιχνίδια για γονείς και παιδιά.

Στο JuniorTheater, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, animater, θέατρο σκιών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα θα βρίσκονται επί σκηνής ανά 30λεπτά, αλλά και στην Meet & Greetareaοι νεαροί καλεσμένοι, μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες.

Την Ημέρα Γονιμότητας θα «ντύσουν» μουσικά DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς που θα βρεθεί live στη σκηνή για να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, με δωρεάν είσοδο.

Spot δροσιάς θα υπάρχει για όλους τους παρευρισκόμενους σε περίπτωση ζέστης αλλά και χώροι σκίασης καθώς και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Φροντίδας…αλλά και «parking» για τα καρότσια!!!

Μια εκδήλωση χαράς, αγάπης και προσμονής για μεγάλους και για τους μικρούς μας φίλους, με τους γονείς τους, τα παιδιά από τα «Χωριά SOS», από το «Χαμόγελο του Παιδιού», από τους συλλόγους «Μαζί για το Παιδί» και «Κιβωτός του Κόσμου». Μια μέρα αναψυχής, με γέλια και φωνούλες που στον απόηχό τους ακούγεται από όλους μας «Ευχαριστώ Θεέ μου»…

Να’ σαι κοντά τους!

Ημέρα: Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ώρα: 17:00-21:00

Περιοχή: Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ - Αγορά

Είσοδος & Συμμετοχή: Δωρεάν για όλους

Πρόσβαση: ΗΣΑΠ (στάση Ειρήνη), Προαστιακός, ΟΑΣΑ (γραμμές 441, 550, 602, Α7, Β7, X14, X15, X40, M1)

Parking: Δωρεάν

Πληροφορίες :www.imeragonimotitas.gr

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

tas1

tas2

 

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.