Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
Blue Red Green

 

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Ζητώ συγγνώμη που πίστεψα τον Υπουργό Εσωτερικών ότι θα αποσυναρμολογήσει τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις» Γ. Σγουρός : Αφήστε τις φαιδρές δικαιολογίες και ανακαλέστε το χαράτσι στη διαχείριση των απορριμμάτων Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Όχι στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Δημοψήφισμα εδώ και τώρα. »

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Ζητώ συγγνώμη που πίστεψα τον Υπουργό Εσωτερικών ότι θα αποσυναρμολογήσει τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις»

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Ζητώ συγγνώμη που πίστεψα τον Υπουργό Εσωτερικών ότι θα αποσυναρμολογήσει τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις» «Στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχει καν αναφορά στον «Κλεισθένη 2», μεταρρύθμιση με δόσεις δεν γίνεται…

Συνάντηση θεσμικών από την Αλεξανδρούπολη με τον Αμερικανό Πρέσβη Geoffrey Pyatt στην Αθήνα

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Δούκας, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου…

Γ. Σγουρός : Αφήστε τις φαιδρές δικαιολογίες και ανακαλέστε το χαράτσι στη διαχείριση των απορριμμάτων

Στην Περιφέρεια Αττικής πρέπει ή «να το ‘χουν χάσει τελείως» ή «να μην ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά»…Δεν εξηγείται διαφορετικά η ανακοίνωση που έβγαλαν για να δικαιολογήσουν το…

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Όχι στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Δημοψήφισμα εδώ και τώρα. »

Παρόν της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού με χαιρετισμό του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό ζήτημα, που διοργανώνει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Στις Πρέσπες αύριο ο Γ.…

ll

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ και με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στο Βεάκειο Θέατρο, η Γιορτή Λήξης των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου της τοπικής μας Εκκλησίας, με γενικό τίτλο «Ελλάδα σε αγαπώ», πραγματοποίησαν ένα ταξίδι σε ολόκληρη τη χώρα μέσα από παραδοσιακούς χορούς,  θεατρικά δρώμενα και τραγούδια και ταξίδεψαν τους εκατοντάδες παρευρισκομένους σε κάθε γωνιά του Ευλογημένου τόπου μας.

Παρών στην Εκδήλωση και ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Ιωάννης Μώραλης ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του  συνεχάρη τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, όσο και τους συνεργάτες του για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων μας και για την προσφορά τους τόσο σε γνωστικό όσο και σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα τόσο στο έργο των εκπαιδευτικών, όσο και στις δράσεις και διακρίσεις που έχουν τα εκπαιδευτήριά μας, υπογραμμίζοντας με έμφαση το πόσο σημαντικό γεγονός είναι η λειτουργία ενός τέτοιου σχολείου στην καρδιά του Πειραιά.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς και τους κηδεμόνες για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τονίζοντας πως το έργο που συντελείται στα Εκπαιδευτήρια, είναι έργο Ιερό, έργο Θεού. 

Συνεχάρη τα παιδιά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν, υπενθυμίζοντας πως μοναδικός σκοπός των εκπαιδευτηρίων είναι να διαμορφώσουν ελεύθερες προσωπικότητες που δεν θα υπόκεινται στη φθορά και το θάνατο, που θα μπορούν να βλέπουν πέρα από την κουρτίνα της ύλης, που θα έχουν πνευματική αναγωγή και απόλυτη κυριαρχία στον εαυτό τους, αγαπώντας ανιδιοτελώς τον άνθρωπο όποιος κι αν είναι.

Τέλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Τριαδικό Θεό που μας αξιώνει να βλέπουμε το έργο αυτό να αυξάνεται, στηρίζοντας και ενισχύοντας με κάθε τρόπο και μέσο τόσο τις παιδικές ψυχές, όσο και τις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ.Βασίλης Ταταρόπουλος , ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά κ.Παντελής Μπατσούλης, ο πολιτευτής κ.Σπυρίδων Σπυρίδων, η Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κ.Ιωάννα Κονίδη, ο Διεθυντής του Γηροκομείου Πειραιώς κ.Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» κ.Κωνσταντίνος Δαντίλης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ: Φωνή Βοώντος...

kasos2

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.