Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

δωρεάν δράσεις συμβουλευτικής για ιατρικό τουρισμό

in-medtour-featured

ο Υπουργείο Τουρισμού καλεί επιχειρήσεις και φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας και φιλοξενίας που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενταχθούν σε δωρεάν δράση εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης.

Στόχος της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης προς επιχειρήσεις και παρόχους ιατρικού τουρισμού, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην καινοτόμο τεχνολογική ανάπτυξή τους. Συγκεκριμένα, η δράση θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών – προϊόντων ή τη βελτίωση υφιστάμενων υπηρεσιών -προϊόντων, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων σχετικά με τεχνολογίες επικοινωνίας, την παροχή υπηρεσιών και τις τεχνολογικές προβλέψεις.

Στη πλαίσιο της δράσης, 15 επιχειρήσεις και φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας και φιλοξενίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα λάβουν δωρεάν κατ’ ελάχιστο 10 ώρες ατομικής συμβουλευτικής δια ζώσης ή εξ αποστάσεως προσαρμοσμένης στις ανάγκες, το προφίλ, τους στόχους, τους διαθέσιμους πόρους του φορέα/ επιχείρησης. Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής αφορούν αρχικά στη σκιαγράφηση του προφίλ του φορέα/της επιχείρησης και στην συνέχεια σε προτάσεις παρεμβάσεων και υλοποίησης δράσεων, επιχειρηματικών λύσεων, τεχνολογικών εφαρμογών και λοιπών ενεργειών.

Τα θέματα που καλύπτει η συμβουλευτική υποστήριξη αφορούν σε:

1. Ανταγωνιστικότητα και καινοτομία των επιχειρήσεων

2. Σχηματισμό νέων συνεργατικών σχημάτων

3. Διαχείριση και διαδικασίες σχεδιασμού νέων υπηρεσιών και προϊόντων

4. Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών

Οι επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις δωρεάν δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης καλούνται να υποβάλουν στο Υπουργείο Τουρισμό ηλεκτρονική αίτηση μέσω του συνδέσμου

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKNUPw4lUUBslyjZpdIY2KKP5P64mSvqTEWgMxYOG3CHrgHw/viewform?usp=sf_link έως τις 05/03/2021.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

menoume asfaleis ASPRO

Christmas-card-1200x800

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.