Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020
Blue Red Green

 

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Livestreaming - Τηλεδιάσκεψη Υψηλού Επιπέδου της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης

unnamed

Livestreaming - Τηλεδιάσκεψη Υψηλού Επιπέδου της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε καιρό πανδημίας με τον ΑΝΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτη και τους επικεφαλής των θεσμών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Τετάρτη, 3.6.2020)

Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3.6.2020, στις 4 μμ, τηλεδιάσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών του Συμβουλίου.

Θέμα της συζήτησης θα είναι “Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας σε συνθήκες πανδημίας - Αποτελεσματική διαχείριση μίας υγειoνομικής κρίσης με πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αρχών της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου”.

H τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί σε livestreaming από το κανάλι της Ελληνικής Προεδρίας στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCiCC6VoV8_woiJteUc2jlPg), την ιστοσελίδα της Ελληνικής Προεδρίας (https://coegreekchairmanship2020.gov.gr/) και το facebook (https://www.facebook.com/coegreekchairmanship2020).

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

menoume asfaleis ASPRO

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.