Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
Blue Red Green

 

0-00-00Α

Στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών (206 ΠΑΥ), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, παρέστη ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

 Ο Δήμαρχος Φυλής αντάλλαξε χειραψία με τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) Υποπτέραρχο (I) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και συνεχάρη τον Ταξίαρχο (M) Γεώργιο Δρόσο, για την ανάληψη της Διοίκησης της 206 ΠΑΥ που εδρεύει στη συνοικία της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων. (πρώην ΜΑΚ). Θερμή ολιγόλεπτη συνομιλία είχε και με τον απερχόμενο Διοικητή, Υποπτέραρχο (Μ) Γεώργιο Μπελδέκο.
Ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σχίζα, παρακολούθησε την τελετή η οποία ξεκίνησε με Δοξολογία. Ακολούθως έγινε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του παραδίδοντος Διοικητή και η υποστολή και επίδοση του λαβάρου της Πτέρυγας στον απερχόμενο Διοικητή, ενώ ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του νέου Διοικητή και την έπαρση του λαβάρου της Πτέρυγας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), διατελέσαντες Διοικητές της Μονάδας Αεροπορικών Κατασκευών και της 206 ΠΑΥ, απόστρατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ: Φωνή Βοώντος...

kasos2

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.