Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
Blue Red Green

 

7-04

Την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση ανάμεσα στους άντρες των ΟΠΚΕ και στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού δείχνει ένα κοινωνικό γεγονός.

Οι άντρες της Ομάδας Κ-217 των Άνω Λιοσίων οργάνωσαν, το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018, ένα συναδελφικό γλέντι στην ταβέρνα ΑΒΡΑΜΗΣ, καθώς ένας από τους αστυνομικούς διέθεσε το αρνί που του έστειλαν από το πατρικό του σπίτι.

Με την ευκαιρία οι αστυνομικοί κάλεσαν και το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για ένα μεζέ, πρόσκληση που ο τελευταίος αποδέχθηκε με χαρά.

Όμως, στη διάρκεια της διασκέδασης και χωρίς να το έχουν προαναγγείλει, οι άντρες των ΟΠΚΕ απένειμαν στο Δήμαρχο Φυλής τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην προσπάθεια καταπολέμησης της παραβατικότητας.

Την πλακέτα απένειμε ο Τμηματάρχης των ΟΠΚΕ Αστυνόμος Β’ Αντώνης Καλδίρης, μαζί με τις ευχές του για ευτυχή και δημιουργική νέα χρονιά. Ευχήθηκε ακόμα να συνεχίσει ο Δήμος τη στήριξη  της Αστυνομίας, με σκοπό την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Φυλής ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει την ΕΛΑΣ με σκοπό την επίτευξη της αποστολής της.

«Θεωρώ την τιμητική αυτή διάκριση από τις πιο σπουδαίες που μου έχουν γίνει. Κι αυτό γιατί προέρχεται από ανθρώπους της πρώτης γραμμής στον αγώνα κατά της παραβατικότητας. Από παιδιά του λαού που υπηρετούν ενσυνείδητα σε αυτή την επίλεκτη δύναμη της ΕΛΑΣ, ρισκάροντας τη ζωή τους με στόχο να νιώθει ασφαλής ο πολίτης. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οφείλουμε πολλά σε όλους τους αστυνομικούς, που κρυώνουν και βρέχονται καθημερινά στους δρόμους προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία μας. Αλλά πολύ περισσότερα στα ΕΚΑΜ, στις ΟΠΚΕ και στην Ομάδα ΔΙΑΣ. Και θα είμαι πάντα στο πλευρό τους, γνωρίζοντας ότι η Πολιτεία, αλλά και εμείς ως πολίτες, πρέπει να κάνουμε πολλά για να τους ανταποδώσουμε την αυταπάρνηση και την αφοσίωσή τους» τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής. 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ: Φωνή Βοώντος...

kasos2

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.