• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΕΑΕΠ - Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 11:22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: 29/04/2018 - Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 10:37
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ανακοίνωση Σεισμού από το Εθνικό Σεισμολογικό Δίκτυο - Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 09:54

7-02

Ο Δήμος Φυλής δηλώνει «παρών» στην υπόθεση της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018 στο Υπουργείο.

«Ο Δήμος Φυλής θα παραχωρήσει τις εκτάσεις που χρειάζεται το Υπουργείο για την εγκατάσταση Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην περιοχή μας, κάτι που θα φέρει μεγάλη ανάπτυξη» πρόσθεσε.

Ο Δήμαρχος Φυλής είχε θέσει το θέμα εγκατάστασης πανεπιστημιακών τμημάτων στο Δήμο Φυλής, κατά τη διάρκεια του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Αττική και μάλιστα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε κλείσει με ομιλία του τις εργασίες του Συνεδρίου, το απόγευμα της Κυριακής, 17 Δεκεμβρίου 2017.

Την επομένη, 18 Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Φυλής ζήτησε την εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να χειριστεί το θέμα στη διαβούλευση που ήδη είχε αρχίσει. Ενδιάμεσος σταθμός η σύσκεψη του Υπουργείου Παιδείας, όπου επανέλαβε τις προτάσεις του στον Υπουργό, ο οποίος τις μνημόνευσε, στις δηλώσεις του, ως δείγμα συνεργασίας του Υπουργείου με τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, για τη στήριξη του υπό ίδρυση Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ: Φωνή Βοώντος...

kasos2

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.