Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
Blue Red Green

 

Διακρίσεις αθλητών του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης στα Παπαναστάσεια, Κραχτίδεια και Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια

35026460 10216251823670921 1154849141763866624 n

Συμμετοχές και διακρίσεις για πολλούς αθλητές-τριες του ΜΓΣ Εθνικού, σε σειρά από επώνυμους αγώνες, των τελευταίων ημερών. 
Στα Παπαναστάσεια που διοργανώνει ο Πανελλήνιος στην Αθήνα, ο Βαλκανιονίκης Γιώργος Σιταρίδης πέτυχε 15.15 με αντίθετο άνεμο, στα 110μ. με εμπόδια, κατακτώντας την 2η θέση, στην κατηγορία ανδρών.
Συμμετοχή και μετάλλια και στα Κραχτίδεια στη Δράμα. Η Ευθυμία Τσιακίρη πέτυχε 31.96μ στη δισκοβολία και 2η θέση, ενώ ο Θάνος Τσιακιρούδης πέτυχε 44.44μ επίσης στη δισκοβολία και 3η θέση, με θερμοκρασία που έφτανε τους 36 βαθμούς.
Τέλος στην Καβάλα κατά τη διάρκεια των Ευαγγελιδείων-Σπανιδείων που διοργανώνει ο ΟΚΑΚ, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών από όλη την Β.Ελλάδα, ο ΜΓΣ κατέκτησε δύο ακόμη μετάλλια. Πρώτος στην σφαιροβολία Παμπαίδων Β' ο Γιώργος Σιγλίδης με 11.29μ και δεύτερη επίσης στην σφαιροβολία Παγκορασίδων Β' η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου με 8.65μ.
Καλές επιδόσεις και πλασαρίσματα είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Εθνικού, Κυριάκος Κυλίμος, Ναταλία Μπάλδου, Νικολέτα Λαζαρίδη, Έλενα Κεσουδάκη, Άννα-Μαρία Γκαϊτατζή, Αλεξάνδρα Λημνιού, Μαρκέλα Σιαλάκη, Νίκος Δαστερίδης, Σωτηρία Πετρούση, Μαρία Πολυχρονιάδη, Κατερίνα Γαλεντερίδου και Πηνελόπη Φωκιανού.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές τους και καλή επιτυχία στα πανελλήνια πρωταθλήματα που ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.