Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
Blue Red Green

 

Πραγματοποιήθηκε η 6η θεματική διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα «Θάρρος & Φόβος στο Σύγχρονο Κόσμο».

   unnamed

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την 6η Θεματική Διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου η οποία έγινε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου  με θέμα: «Θάρρος και Φόβος στο Σύγχρονο Κόσμο» και ομιλητή τον καθηγητή Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Βασίλη Καραποστόλη.

               Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Πεντέλης κ. Άντα Μπούσουλα-Χάνου και προλόγισαν, αναφερόμενοι στη σπουδαιότητα του θεσμού, ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Νικόλαος Κόλλιας και ο καθηγητής Κοινωνικής Φιλοσοφίας κ. Δημήτρης Λαμπρέλης.

                Ο ομιλητής προσέγγισε εννοιολογικά τους όρους και μέσα από μια ενδιαφέρουσα επισκόπηση αναφέρθηκε στους παράγοντες που ενδυναμώνουν και υποθάλπουν τα αισθήματα του θάρρους και του φόβου στο πεδίο των κοινωνικών προκλήσεων διαχρονικά.

               Στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό ενημερώθηκε σχετικά με το πρόγραμμα των θεματικών κύκλων το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου στο παρακάτω link:

http://www.penteli.gov.gr/attachments/article/8763/ProgrThematikon%20Kyklwn_EleutherouiPanepisthmiou.pdf

               Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η ακαδημαϊκός κ. Χαρ. Τσοκαντή, ο πτέραρχος ε.α. κ. Νικόλαος  Νόκας, ο πτέραρχος ε.α. κ. Αντώνιος  Δημητρίου, ο πτέραρχος ε. α. κ. Δημήτριος Τζαμτζής, ο αρχιπλοίαρχος ε.α.  κ. Αθανάσιος Λυμπέρης, ο  στρατηγός ε.α. κ.Χρήστος Τόϊλος, ο κ. Αθανάσιος Τσιούμας γραμματέας της Β2ΝΟΔΕ,  η κ. Άννα Βενιέρη μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΘ, ο κ. Νίκος Οικονομίδης μέλος Δ.Σ. ΟΚΠΑ, ο κ. Ευάγγελος Σπύρου Δημοσιογράφος, η κ. Αριστέα Τσιάπα πρόεδρος του συλλόγου «Αγαπώ- Προσφέρω», ο κ. Χρήστος Κάζος  πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών-  Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη», η κ. Καλλιόπη Δημητράκη Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών, η κ. Μαρία Αραμπάνου Πρόεδρος του Σωματείου Πνευματικής, Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστείων  και ο κ. Παπακωστάκης ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων Νέας Πεντέλης.  

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.