Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
Blue Red Green

 

Το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο

AFISAMOSXATOU

ü      Από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου 2018 συναυλίες και παράσταση θεάτρου σκιών στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτομε ελεύθερη είσοδο

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, το Φεστιβάλ Τεχνών συνεχίζει την πορεία του στο Μοσχάτο. Από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου 2018, στις 20.30 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πλησίον Δημαρχείου) οι πολίτες θα ψυχαγωγηθούν, με ελεύθερη είσοδο, με μία σειρά συναυλιών και με παράσταση θεάτρου σκιών.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Κυριακή 17 Ιουνίου με τα νεανικά συγκροτήματα “Ταξιδιώτες” και “MaisondeFous”. Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου οι πολίτες θα ταξιδέψουν μουσικά στη ρομαντική Αθήνα του παρελθόντος με την ερμηνεία του Γιώργου Σαλαμπάση, ενώ την Τρίτη 19 Ιουνίου το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, με τον Δημήτρη Κοντογιάννη. Την Τετάρτη 20 Ιουνίου οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με την παράσταση «ο Καραγκιόζης στο νησί των κατεργαρέων» από το θίασο του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου, ενώ την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα διασκεδάσουμε με τους RadioMix και τη Σοφία Βόσσου.

Το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 με τη μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, στη διοργάνωση της οποίας συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου με πολλές εκπλήξεις! Στη συναυλία οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού μας Κέντρου που διεξήχθη στον Ταύρο, το Φεστιβάλ έρχεται στο Μοσχάτο με νέο κύκλο εκδηλώσεων. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους και θα περάσουν όμορφα!»

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.