Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
Blue Red Green

 

: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ

000---053

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, για τις οικογένειες των μελών του.

Mε παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε η HELEXPO στο Μαρούσι, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΑ, υποδέχτηκαν τα εκατοντάδες παιδιά που φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Ξυλοπόδαροι και μασκότ οδήγησαν τα παιδιά, σε ένα μεγάλο παιδότοπο ενώ «ανιματέρ», απογείωσαν το κέφι, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τις οικογένειές τους και τόνισε «οι Έλληνες γιατροί, παρότι κάποιοι βάλλουν αρνητικά εναντίον τους, έχουν την πλήρη στήριξη και συγκατάθεση του ασθενή. Θα μπορούσα να πω, αβίαστα, ότι οι Έλληνες γιατροί είναι οι καλύτεροι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς διακρίνονται για το ιδιαίτερα υψηλό επιστημονικό επίπεδο», σημείωσε.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης δεσμεύθηκε ότι ο ΙΣΑ θα δώσει μάχη για την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού και την επαγγελματική του επιβίωση. « Το ιατρικό σώμα είναι ενωμένο και αποφασισμένο να διεκδικήσει την αξιοπρέπειά του αλλά και να συμβάλλει στο να καταστεί η Ελλάδα, Χώρα Υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο ,μέσα από την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού».

Στην εκδήλωση εκτός του Προέδρου παρευρέθησαν εκ του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. οι Α. Βασιλείου, Α. Θωμόπουλος, Σ. Καλιαμπάκος, Γ. Μαρίνος, Ε. Μπιλιράκης, Φ. Πατσουράκος, Σ. Προβατάς, Α. Ρέντης και Σ. Τσούκαλος.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.