Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Blue Red Green

 

Με απονομές, ευχές και κέφι η βραδιά του Κολυμβητικού Συλλόγου «Άλμπατρος»

000---34

Θερμές ευχές για τη νέα κολυμβητική χρονιά και βραβεύσεις για τους αθλητές που διακρίθηκαν, περιλάμβανε η όμορφη βραδιά που οργάνωσε ο Κολυμβητικός Σύλλογος «Άλμπατρος» για την κοπή της βασιλόπιτας το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο παραδοσιακή ταβέρνα «Κάκιας» στη Χασιά.

Η πίτα ευλογήθηκε παραδοσιακά από τον πατέρα της εκκλησίας ενώ τον κόσμο καλωσόρισε κάνοντας έναν επιγραμματικό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, ο Πρόεδρος του «Άλμπατρος» κ. Γιώργος Παπαριστείδης.

Ο Δήμαρχος Φυλής από την πλευρά του ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες διακρίσεις. Ο Χρήστος αναφέρθηκε επίσης στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου καθώς και στο έργο εγκατάστασης του Φυσικού Αερίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή του θα μειωθεί σημαντικά το κόστος λειτουργίας του.

Τη δέσμευση πως ο Σύλλογος θα έχει την ολόπλευρη στήριξη του Δήμου όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έδωσε και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής.

Στο κάλεσμα του Συλλόγου δίνοντας τις θερμές ευχές τους ανταποκρίθηκαν οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Θανάσης Μπούρας.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον Σύλλογο συμμετέχοντας και στις βραβεύσεις των κολυμβητών που διακρίθηκαν, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια όμορφη βραδιά διασκέδασης μέσα στην καρδιά της Αποκριάς, την οποία απόλαυσαν, Αθλητές, προπονητικό Τeamκαι γονείς.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του «Άλμπατρος» Γιώργος Παπαριστείδης, έχοντας στο πλευρό του και όλα τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν την κάθε λεπτομέρεια, με στόχο να μη λείψει τίποτα από κανέναν, όπως κι έγινε.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.