Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Blue Red Green

 

Κάλεσμα Δημάρχου Χρήστου Παππού για τη διάλεξη του καθηγητή Γιάννη Μπαζιώτη

000---33

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από την Ανταρκτική, όπου συμμετείχε στην Αποστολή της NASAγια περισυλλογή μετεωριτών, ο συντοπίτης μας επίκουρος Καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Δρ. Ιωάννης Μπαζιώτης θα δώσει διάλεξη στα Άνω Λιόσια, με θέμα την εν λόγω αποστολή.

Η διάλεξη αυτή είναι η εναρκτήρια των ελαχίστων που θα κάνει ο συντοπίτης μας- εξαίρετος επιστήμονας, που διαφημίζει με το ήθος και την επιστημονική του κατάρτιση το Δήμο μας. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Φυλής. Έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, οι αρμόδιοι Υπουργοί και διακεκριμένα μέλη της Επιστημονικής Κοινότητας.

Η διάλεξη θα διανθιστεί με φωτογραφικό υλικό και αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όχι μόνο λόγω της επιστημονικής σημασίας της αποστολής, αλλά και λόγω του περιπετειώδους χαρακτήρα της. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι η τρίτη από τις διαλέξεις του Δρος Ιωάννη Μπαζιώτη θα δοθεί στη ΝASA, ενώ η συμμετοχή του στην αποστολή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας μας. Τέλος, όπως αναφέρει ο ίδιος, μέχρι τα μέσα του 2018 θα έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο του με θέμα την εμπειρία του με τη NASAστην Ανταρκτική.

Ως εκ τούτου η παρουσία όλων μας στη διάλεξη είναι απαραίτητη για να τιμήσουμε το συντοπίτη μας καθηγητή, oοποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει πατήσει στην παγωμένη Ανταρκτική όπου και ύψωσε τη σημαία του Δήμου μας.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.