Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Blue Red Green

 

Με θρησκευτικό συναίσθημα και ζεστή φιλοξενία η Βασιλόπιτα των Ηπειρωτών Ζεφυρίου

000---31

Με μια λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση, με πολλές ευχές και χαμόγελα, επέλεξε να κόψει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου. Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό κέντρο Ζεφυρίου.

Την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Φυλής στο Σύλλογο επαναβεβαίωσε ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος ο οποίος κλήθηκε από τους οικοδεσπότες να ανοίξει την εκδήλωση. «Χρόνια Πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά» ευχήθηκε ο κ. Κούρκουλος και αφιέρωσε το κομμάτι του στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και τα μέλη του.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, πολιτιστική χρονιά με υγεία και χαρά ευχήθηκε ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Ζεφυρίου Ηλίας Αθανασόπουλος και αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Βήχα.

Ευχές για χρόνια πολλά, υγεία και προκοπή έδωσαν από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννας Κρεμύδας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος και ο Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Πιπέρας.

Την πίτα ευλόγησε ο παπά Θεοφάνης Θεοφάνους συνεπικουρούμενος από τον παπα Χρήστο Καπερώνη οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, ευλογημένα και αγαπημένα και στο Σύλλογο να έχει πάντα θετικό έργο.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.