Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Blue Red Green

 

Με τους εργαζόμενους διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

000---027

Γ. Πατούλης: Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε με έργα και όχι μόνο με λόγια και θα συνεχίσουμε να έχουμε ευήκοα ώτα σε κάθε σας πρόβλημα      

Μια ευχάριστη βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τους εργαζόμενους, στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, σε ταβέρνα της περιοχής.


Προσκεκλημένος από το Προεδρείο του Συλλόγου, ο κ. Πατούλης βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους για να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και να διασκεδάσουν όλοι μαζί για την Αποκριά.


«Είμαστε εδώ, διοίκηση και εργαζόμενοι, για να ανταλλάξουμε ευχές και να γιορτάσουμε όλο μαζί. Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε οικοδομήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Με έργα και όχι μόνο με λόγια βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα, είτε αυτά αφορούν τον καθένα χωριστά, είτε τον Σύλλογο και θα συνεχίσουμε να έχουμε ευήκοα ώτα σε κάθε πρόβλημά σας.
Εύχομαι σε όλους καλή αποκριά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο»
ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Τζένη Κότση εκ μέρους του Δ.Σ. απηύθυνε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου τις θερμές ευχαριστίες της για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και τον ευχαρίστησε που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.                                 

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.