Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Blue Red Green

 

Ευχές, γλέντι, βράβευση και πολύς κόσμος στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου

000---026

Με θερμές ευχές, παραδοσιακό γλέντι, πλούσιο φαγητό και μία βράβευση που συγκίνησε και ενθουσίασε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, έκοψε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού, βουλευτών, πολιτευτών και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.

Υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία ευχήθηκε σε όλους ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, τον οποίο υποδέχθηκαν με θέρμη ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου.

Φιλόξενος οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, καλωσόρισε επισήμους, μέλη και φίλους που κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου, και δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη τους.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξή της και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο, ο οποίος, όπως είπε, «μας στηρίζει και έχει προσφέρει πολλά στο Σύλλογο και την περιοχή»..

Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία και την ισχυρή συνοχή που διέπει τις σχέσεις τους.

«Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε δεσμευθεί από την αρχή, να στηρίζουμε όλους τους Συλλόγους», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Γιάννη Μαυροειδάκος και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Συλλόγων καθημερινά. Για τη στήριξη της Διοίκησης του Δήμου προς τον Σύλλογο διαβεβαίωσαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους, επίσης, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Αντωνόπουλος, Τζένη Μπάρα και Μαρίνος Σαρλάς.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του πατέρα Χρήστου Καπερώνη. «Τον τιμούμε για την επί δεκαετίες αδιάληπτη προσφορά του στον τόπο και την ενορία μας», ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος απονέμοντας την αναμνηστική πλακέτα στον ιερωμένο που αποτελεί σύμβολο για την ιστορία του Ζεφυρίου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύωρο παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια από τον Μοριά, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.