Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Blue Red Green

 

Άμεσα η δημοπράτηση του Λιοσιώτικου Σπιτιού της ΓΡΙΖΑΣ

000---021

Την ευχάριστη είδηση ότι τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου δημοπρατείται το έργο για την κατασκευή του Λιοσιώτικου σπιτιού του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού η «ΓΡΙΖΑ», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας το «Έλατο» και με το προοπτικό σχέδιο του Λιοσιώτικου Σπιτιού να δεσπόζει σε γιγαντοοθόνη, ο Δήμαρχος Φυλής, από το βήμα της εκδήλωσης της ΓΡΙΖΑΣ για την ετήσια χοροεσπερίδα της, προέτρεψε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία δημοπράτησης, ώστε το έργο να προχωρήσει με ταχύτητα.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος επεσήμανε επίσης πως εντός των ημερών ξεκινούν τα μεγάλα έργα που ο ίδιος και οι συνεργάτες του πέτυχαν με πολύ κόπο. Με την ευχή για τη γρήγορη υλοποίηση τους , αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρώην Κοινοτάρχη Άνω Λιοσίων Νίκο Ατζάμπο που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, καθώς ήταν εκείνος που το 1957 έφερε στον τόπο το ηλεκτρικό ρεύμα.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.