Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018
Blue Red Green

 

Στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2017 διεθνώς ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης Ο Γ. Πατούλης βράβευσε την Ιωάννα Δεσύλλα, που διακρίθηκε με Χρυσό Μετάλλιο στη κατηγορία έως 62 κιλά

2-22

Σε μία λαμπρή Τελετή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου βράβευσε τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές τους που διακρίθηκαν το 2017 σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσε την Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία διακρίθηκε με το  Χρυσό Μετάλλιο στη κατηγορία έως 62 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κάτω των 21 ετών.

Η Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία έχει προπονητή της το  Θεόδωρο Ζηνέλη, έχει αναδειχθεί και 3η νικήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την «έμπρακτη, αμέριστη και συνεχή στήριξή του στον Αθλητισμό της χώρας και κυρίως στις αθλήτριες και τους αθλητές».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 9 Ιανουαρίου, απονεμήθηκε για πρώτη φορά το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» που θέσπισε η ΕΟΕ, για να τιμήσει κορυφαίους παράγοντες που έχουν προσφέρει εθελοντικά έργο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.  Δόθηκε, επίσης, το έπαθλο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με  τίτλο «Sport Beyond Βorders», μετά από πρόταση της ΕΟΕ, στο Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, για όλα όσα έχει προσφέρει για την αντιμετώπιση και διαχείριση του προσφυγικού θέματος στη Λέσβο. 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής ζήτησε από τους επιφανείς οικονομικά επιχειρηματίες να στηρίξουν το πρόγραμμα “Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο. Όπως πρότεινε τα χρήματα της «υιοθεσίας» θα τα λαμβάνουν απευθείας οι αθλητές.

Στην Τελετή Βραβεύσεων παρέστησαν, εκτός από το Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλης,  ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή, Γιώργος Μαυρωτάς, Ιωάννης Σαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Γ. Γ. της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Μανώλης Κατσιαδάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Γιώργος Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος της Φιλίππου Ένωσης Γιώργος Βαρδινογιάννης, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ και πολλές προσωπικότητες από τον αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.