Επιτροπή παρακολούθησης για την Ολυμπία Οδό συγκροτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -Συνεδριάζει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο

903e9b1fe43aee5c9b1041341d4bc406 L

Η σύσταση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την παρακολούθηση του οδικού άξονα Πατρών–Πύργου, Πύργου–Καλό Νερό, Καλό Νερό–Τσακώνα θα απασχολήσει το Περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδριάζει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15.00΄, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου (Ν.Ε.Ο. Πατρών–Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.

Δεδομένου ότι παραμένει κρίσιμο το ζήτημα τόσο της εξέλιξης των δημοπρατημένων τμημάτων για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα–Πύργος, αλλά και αναγκαία η παρακολούθηση των ενεργειών που σχεδιάζονται για τα υπολειπόμενα τμήματα του άξονα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, πρόκειται να προτείνει τη σύσταση και συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής ως συμβουλευτικού οργάνου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην ίδια συνεδρίαση εισάγονται προς συζήτηση τα έργα βελτίωσης και άρσης της επικινδυνότητας δρόμων που οδηγούν σε έξι Ιερές Μονές και Ιερά προσκυνήματα που βρίσκονται στην Π.Ε. Αχαΐας. Πρόκειται για παρεμβάσεις συνολικού ύψους 6.800.000 ευρώ.

Επίσης, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η «Βελτίωση–Ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού 21 από Τσιβλό έως Ποταμιά», προϋπολογισμούς 1.500.000 ευρώ, όπως επίσης τα «έργα Αποκατάστασης ζημιών οδικού δικτύου και επεμβάσεις αντιμετώπισης των κατολισθητικών φαινομένων τοπικών κοινοτήτων Κλεπάς και Περίστας Δ.Ε Πλατάνου δήμου Ναυπακτίας».

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.