Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
Blue Red Green

 

Εγκρίθηκαν με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στη χθεσινή (13/9) του συνεδρίαση τρία έργα με εισηγητή των Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου

filipou arthro

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για το έργο «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης Π.Ε εκτός σχεδίου περιοχών Κοινότητας Ανθούσας με συνολικό προϋπολογισμό 1.252.121,00€ (με ΦΠΑ). 

Σκοπός της παρούσης προγραμματικής  σύμβασης είναι η ολοκλήρωση της εκπόνησης των υπολειπόμενων μελετών για την πολεοδόμηση και ένταξη στο σχέδιο πόλης της οικιστικής περιοχής της Ανθούσας. 

Επιπλέον εγκρίθηκε η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση του έργου «Κτηματογράφηση – πολεοδομική μελέτη – πράξη εφαρμογής περιοχών Β’ κατοικίας Πανόραμα – Αγ. Μαρίνα – Τουρκολίμανο του Δήμου Κερατέας» του Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικού προϋπολογισμού 747.429,37€ (με ΦΠΑ). Σκοπός είναι να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του αριθμού των ιδιοκτητών, των ιδιοκτησιών και του μήκους του οδικού δικτύου.

Τέλος εγκρίθηκε η τροποποίηση – παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για το έργο «Αποκατάσταση τμήματος οδού Γ. Σιδέρη Δ.Κ Κουβαρά Δήμου Σαρωνικού»

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και άρση της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου τμήματος της οδού.

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.