Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
Blue Red Green

 

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου

000---034

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο κ. Κεγκέρογλου συνοδευόταν από τους κ. Παπαθεοδώρου Θεόδωρο Βουλευτή Αχαΐας, κ. Μοίραλη ΝίκοΓραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας και τον κ. Κανελλόπουλο Διαμαντή Συντονιστή της Περιφερειακής Οργάνωσης της ΔΗ.ΣΥ. Δυτικής Ελλάδας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα καθώς και για θέματα που αφορούν ιδιαίτερα την Αχαΐα. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν ζητήματα της επικαιρότητας, με έμφαση στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα προβλήματα που αφορούν την περιοχή καθώς και τις δεσμεύσεις τόσο του Πρωθυπουργού – όσο και των Υπουργών για την επίλυσή τους.

Ο κ Αλεξόπουλος δήλωσε ότι «με χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου το κλιμάκιο της ΔΗ.ΣΥ. με επικεφαλής τον πρώην υπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. Σαν Αυτοδιοικητικοί είναι καθήκον μας να ενημερώνουμε όλα τα Δημοκρατικά κόμματα για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας. Στόχος μας η εξεύρεση των καλύτερων πιθανών λύσεων που προκύπτουν από το διάλογο προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Από την πλευρά του ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε «στο πλαίσιο του διαλόγου με τις Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα ανάπτυξης και επίλυσης χρόνιων θεμάτων, είχαμε μια παραγωγική συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Αχαΐας την οποία και θα αξιοποιήσουμε το επόμενο διάστημα».

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.