Επιχορηγήσεις 93.000€ από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου σε Ιερούς Ναούς, αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του Μοσχάτου και του Ταύρου

mosxato tavros

Η Δημοτική Αρχή Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο της στήριξης που προσφέρει στους φορείς της πόλης μας, προχωρά για μία ακόμα χρονιά στην έμπρακτη οικονομική ενίσχυσή τους. Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επιχορηγούμε με ποσό ύψους 93.200€ από τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους, το κοινωνικό έργο των Ιερών Ναών, τα πολιτιστικά και τα αθλητικά Σωματεία της πόλης. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την ενίσχυση των Ιερών Ναών του Δήμου μας για το κοινωνικό τους έργο και των πολιτιστικών συλλόγων με ποσό ύψους 28.200€ καθώς και των αθλητικών σωματείων με το ποσό των 65.000€.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Η καλή οικονομική κατάσταση που έχουμε διαμορφώσει ως Δημοτική Αρχή τα χρόνια που έχουμε την ευθύνη Διοίκησης του Δήμου μας, μας επιτρέπει να στηρίζουμε τους φορείς, τους συλλόγους και το κοινωνικό έργο των Ιερών μας Ναών με πολλαπλές ενέργειες. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε σταθερά και με συνέπεια στο πλευρό τους. Με την παραχώρηση των Δημοτικών χώρων, με τη στήριξη των δράσεών τους, καθώς και με σειρά άλλων ενεργειών μας που έχουν ως στόχο τη στήριξή τους για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία. Οι συμπολίτες μας συμμετέχουν και αξιοποιούν τις δράσεις των φορέων, είτε πρόκειται για τον αθλητισμό, είτε για τον πολιτισμό, είτε για το έργο των Ιερών μας Ναών. Προχωρούμε για άλλη μία χρονιά στην επιχορήγησή τους, στηρίζοντας και με αυτό τον τρόπο την τοπική μας κοινωνία».

Από το Γραφείο Τύπου

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.