Ίλιον «Πόλη που αξίζει να ζεις!»

Nikos Zenetos

Το Ίλιον είναι μια όμορφη σύγχρονη πόλη, με υποδειγματικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η οποία διαρκώς αναβαθμίζεται με στόχο οι πολίτες να διαβιώνουν σε ένα ανθρώπινο και καθαρό αστικό περιβάλλον.
Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών, εφαρμόζουμε ένα ρεαλιστικό σχεδιασμό, ο οποίος αντικατοπτρίζεται στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και χαρακτηρίζεται από το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του.
Καταβάλλουμε μια καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια, ώστε να υπηρετήσουμε το έργο για το οποίο μας επέλεξαν οι πολίτες, με τους οποίους, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε οικοδομήσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης, καθώς για εμάς είναι συμμέτοχοι και ειλικρινείς κριτές μας.
Με βαρύτητα στην Κοινωνική Πολιτική, διευρύνουμε το δίκτυο της Κοινωνικής μας Μέριμνας και ενισχύουμε την ομπρέλα προστασίας για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.
Κάθε ημέρα, βήμα - βήμα, κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια πόλη λειτουργική, καθαρή και ανθρώπινη, καταβάλλοντας μια αδιάλειπτη προσπάθεια για την αναβάθμιση του Περιβάλλοντος.
Επανασχεδιάζουμε και ενισχύουμε διαρκώς τους τομείς που αφορούν το σύνολο του φάσματος της ζωής στην πόλη, όπως τα Έργα Ανάπλασης, την Παιδεία, τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, καθώς αποτελούν για εμάς μόνιμη μέριμνα.
Στην πολύχρονη και πολυεπίπεδη κρίση που βιώνει η χώρα μας και η οποία έχει επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμείς απαντάμε με στοχευμένες και συντονισμένες ενέργειες, με ιεραρχημένες προτεραιότητες, υλοποιήσιμους στόχους, με ήθος, διαφάνεια και συνέπεια, ενεργώντας συλλογικά και συνολικά, χωρίς να αφήσουμε κανέναν τομέα να ατονήσει, έτσι ώστε το Ίλιον να παραμείνει μία πόλη που «αξίζει να ζεις».
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Ο Δήμαρχος Ιλίου
Νίκος Ζενέτος

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.