ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

unnamed

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
(ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ 1.800.000€)

Ξεκίνησε από την οδό Κολοκοτρώνη, το νέο έργο ασφαλτοστρώσεων που θα υλοποιηθεί στο Δήμο Αιγάλεω, προϋπολογισμού μελέτης 1.800.000€ και περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε 51 οδούς επιφάνειας 86.000 τετραγωνικών μέτρων (μήκους περίπου 14.300km). Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και η μελέτη καθώς και η επίβλεψη του έργου πραγματοποιούνται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Σημειώνεται, ότι η μελέτη του έργου είχε εγκριθεί στις 31/1/2017 από το Δημοτικό Συμβούλιο, η δημοπρασία έγινε στις 19/2/2018 και η σύμβαση υπογράφηκε στις 27/7/2018. Πριν την έναρξη του έργου ειδοποιήθηκαν οι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας, στις 29/6/2018 με τα υπ' αριθμόν 16899 έγγραφα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, για τον προγραμματισμό των εργασιών τους στους εν λόγω δρόμους, διευκρινίζοντας ότι δε θα δοθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου άδειες τομής του οδοστρώματος για διάστημα τουλάχιστον 15 μηνών. Σε περιπτώσεις επείγουσας βλάβης προβλέπεται αποκατάσταση σε όλο το πλάτος του δρόμου.

Αναλυτικά οι οδοί που προβλέπεται να ασφαλτοστρωθούν είναι οι παρακάτω:
Παρνασσού, Βαλτετσιού, Νικίου, Βηλαρά, Ηπείρου, Σπερχειού, Διστόμου, Ύδρας, Κοζάνης, Ρίμινι, Σκουφά, Ευρυτανίας, Δ. Ακρίτα, Τμήματα Δυρού, Τμήματα Βεάκη, Αγ. Βασιλείου, Λακωνίας, Κυλλήνης, Τμήμα Νίκης, Ορέστη, Λυτης, Θησέως, Παρνασσίδος, Ισμήνης, Μαρκίδη, Κυθήρων, Ναυαρίνου, Γυθείου, Μεσσήνης, Αργοστολίου, Δήλου, Μουργκάνας, Σκρα, Τμήμα Μίνωας, Ζήνωνος, Μανδηλαρά, Τμήμα Ταμένης, Πόντου, Ποντοηρακλείας, Λαμψάκου, Αρτάκη, Τμήμα Κύπρου, Τμήμα Βρυούλων, Τμήμα Μαυρομιχάλη, Ανδρούτσου, Τμήμα Προποντίδας, Τμήματα Μιαούλη, Τμήματα Κολοκοτρώνη

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.