Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
Blue Red Green

 

Τη συμπαράστασή τους στην Ελληνική Αυτοδιοίκηση και στους πυροπαθείς εκφράζουν με επιστολές τους προς την ΚΕΔΕ η Ένωση Δήμων της Τουρκίας και η Γαλλική Ένωση Δήμων και Περιφερειών

kede

Τη συμπαράστασή τους στην Ελληνική Αυτοδιοίκηση και στους πυροπαθείς εκφράζουν με επιστολές τους προς την ΚΕΔΕ η Ένωση Δήμων της Τουρκίας και η Γαλλική Ένωση Δήμων και Περιφερειών

Γ. Πατούλης: «Η ΚΕΔΕ  είναι μέλος μιας μεγάλης αυτοδιοικητικής οικογένειας που δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Όλοι μαζί σαν μία γροθιά θα δώσουμε τη μάχη για την ταχύτερη ανακούφιση των συμπολιτών μας»

Επιστολές συμπαράστασης προς την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρό της Γ. Πατούλη για τα θύματα και τις καταστροφές στην Αττική από τις φονικές πυρκαγιές, απέστειλαν η Ένωση Δήμων της Τουρκίας καθώς και η Γαλλική Ένωση Δήμων και Περιφερειών.

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας της Τουρκικής Ένωσης Δήμων κ. HayrettinGungor, εκφράζει στη σχετική επιστολή τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους καθώς και τη συμπαράστασή του στους πυρόπληκτους Δήμους και στους πολίτες που επλήγησαν. Παράλληλα δηλώνει τη διάθεση της Τουρκικής Αυτοδιοίκησης να προσφέρει βοήθεια, όπου υπάρχει ανάγκη.

Στο ίδιο κλίμα και η επιστολή της Γαλλικής Ένωσης Δήμων και Περιφερειών, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος της πόλης Sceaux  PhilippeLaurent.

Ο κ. Laurent εκφράζει την αλληλεγγύη των Γαλλικών τοπικών και περιφερειακών αρχών αλλά και την υποστήριξή του προς όλους τους φορείς της αυτοδιοίκησης, που διαχειρίζονται τις συνέπειες από την τραγωδία που έπληξε τη χώρα.

Με αφορμή την έκφραση συμπαράστασης από φορείς της Αυτοδιοίκησης στο εξωτερικό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ξένους συναδέλφους μου για τη συγκινητική εκδήλωση συμπαράστασής τους, στη χώρα μας και στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάζονται. Η χώρα μας βιώνει μία πρωτόγνωρη τραγωδία αλλά δεν είναι μόνη της. Η έκφραση αλληλεγγύης αλλά και η διάθεση έμπρακτης υποστήριξης από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης του εξωτερικού, μας δίνει δύναμη. Η ΚΕΔΕ είναι μέλος μιας μεγάλης αυτοδιοικητικής οικογένειας που δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Όλοι μαζί σαν μία γροθιά θα δώσουμε τη μάχη για την ταχύτερη ανακούφιση των συμπολιτών μας και θα παραμείνουμε στο πλευρό τους».   

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.