Συμπαράσταση του Δήμου Ιλίου στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

ilion logo

 

Τους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, ενώ τηλεφωνική επικοινωνία είχε και με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, εκφράζοντας τη λύπη του για την καταστροφή που υπέστησαν και την αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους.

Στην επίσκεψή του, τον συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Γεώργιος Λιόσης, Κοινωνικής Υπηρεσίας Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος και Περιβάλλοντος, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Γκόγκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Ιλίου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις Δημοτικές Αρχές και από την πρώτη στιγμή διαβεβαίωσε ότι, εκτός από τη συλλογή και διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης, θα παρέχει ό,τι ζητηθεί, λειτουργώντας ως παράρτημά τους, θέτοντας στη διάθεσή τους μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

 Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους όσοι περνούν δύσκολες ώρες, θρηνώντας και αναζητώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα που αγνοούνται.

Είμαστε στη διάθεση των αρμόδιων αρχών για να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε τους Δήμους που υπέστησαν καταστροφές και να ανακουφίσουμε τους πληγέντες.

Είναι απαραίτητο, όμως, η πολιτεία να συντονίσει τον σχεδιασμό των απαιτούμενων προληπτικών μέτρων, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια καταστροφικά φαινόμενα.»

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.