Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
Blue Red Green

 

«Ο εθελοντισμός ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο» τόνισε στην Βασιλόπιτα της Αντικαρκινικής Αχαρνών – Φυλής ο Σπύρος Μπρέμπος

2-21

Την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Ποντίων ο «Καπετάν Ευκλείδης» το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών - Φυλής.

Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος  Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος δίνοντας τις θερμές ευχές του στον Πρόεδρο Παναγιώτη Καζανά, στα δραστήρια μέλη του Δ.Σ αλλά και σε όλο τον κόσμο, επεσήμανε ότι ο «Εθελοντισμός» είναι η ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος του παραρτήματος Παναγιώτης Καζανάς από την πλευρά του έκανε έναν σύντομο απολογισμό επισημαίνοντας ότι από πέρσι η Αντικαρκινική φέρει και το όνομα του Δήμου Φυλής. Τόνισε επίσης  πως οι κυρίαρχοι στόχοι παραμένουν  και για το 2018 και είναι μεταξύ άλλων:

  • Η πολύπλευρη δράση του παραρτήματος με δωρεάν Γυναικολογικές εξετάσεις
  • Συνεργασίες για σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με Πολιτιστικούς Συλλόγους και  κοινωνικούς φορείς και των δύο πόλεων Αχαρνών και Φυλής
  • Διοργάνωση Αιμοδοσιών
  • Σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις  και αντικαπνιστικές εκστρατείες στα σχολεία, κ. α

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Αντικαρκινικής συμμετέχει εκ μέρους του Δήμου Φυλής το επί σειρά ετών δραστήριο μέλος Ελένη Καμπόλη.

Στη εκδήλωση έδωσε επίσης το «παρών» από τα Άνω Λιόσια, ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ένωση Κεντρώων» Αλέξανδρος Ανδριώτης. 

  Το ραδιοφωνο της Αυτοδιοικησης

webradio3

Όλα τα νέα

Τοπικα νεα - Αιγαλεω

egaleo

Συνάντηση εργασίας αιρετών γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα ισότητας στο δήμο Αιγάλεω

Το Μουσειο Ελιας στην Σπαρτη

mouseio elias

Το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΑΛΣΟΣ «ΓΟΥΔΕΣ»

goude

Tο άλσος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΟΥΔΕΣ» στην Σπάρτη

εκθεση φωτογραφιας

ekthesi photo

Έκθεση φωτογραφίας 'ντοκουμέντων' για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ''ταξιδεύει'' ήδη εντός και εκτός Κρήτης.